Stříbrňanka - ZRUŠENO

Stříbrňanka - ZRUŠENO

Premiéra:28. listopad 2021
Délka:120 minut

KONCERT ZRUŠEN - vstupenky vracejte v TIC Jemnice

Kapela Stříbrňanka zahájí adventní čas v Jemnici svým dechovým koncertem v podání jejich nejznámějších dechových skladeb doplněný několika koledami. Koncert se uskuteční v neděli 28. listopadu 2021 od 18. hodin v jemnickém kinosále. Nenechte si ujít koncert bezmála dvacetičlenného souboru, který letos oslavil 51 let od svého založení.

Stříbrňanka je kapela z jižní Moravy, ve které účinkují profesionální i amatérští, mladí, temperamentní hudebníci. Kapela má svůj typický, nezaměnitelný zvuk, hraje široký repertoár – moravskou a českou lidovou hudbu, koncertní, sólové a taneční skladby. Stříbrňanka má svůj repertoár založen téměř výhradně na svých skladbách a skladbách napsaných přímo pro tuto kapelu. Spolupracuje s mnoha autory dechové hudby, ale v posledních letech si většinu skladeb píší sami členové – a to jak originální polky a valčíky, tak i aranžmá sólových skladeb. Kapela má bohatou historii. Vznikla v malé vesničce pod hradem Buchlovem – Stříbrnicích v roce 1970 a již od této doby účinkuje na pódiích festivalů, hodových a tanečních zábav, plesů a koncertů a také v zahraničí. Za tuto dobu vydala přes 30 CD, kazet a DVD. Jeden z prvních nosičů této kapely je Zahrada Moravy, jehož titulní píseň se stala téměř jakousi malou hymnou. Zahraniční posluchači si zase oblíbili zejména orchestrální skladby, kterých má v repertoáru rovněž nemalý počet.

Vstup do kinosálu se bude řídit dle aktuálních vládních nařízení a doporučení. Pro neočkované diváky bude k dispozici antigenní testování zdarma (výtěr z kraje nosu) od 17. hodin v předsálí kinosálu. Samotný vstup do kinosálu začne v 17:45.

Předprodej vstupenek probíhá v TIC Jemnice. Vstupenky bude možné zakoupit i na místě v den konání od 17. hodin. Pro ty, kteří upřednostňují zakoupení vstupenek přes internet, tak je možnost vstupenky zakoupit na www.TicketON.cz

Datum lokální premiéry: 28. listopad 2021

Fotogalerie

Plakáty

Připravovaná představení