Ples královny Elišky 2020

Ples královny Elišky 2020

Premiéra:22. únor 2020
Délka: minut

Tradiční ples královny Elišky

V sobotu 17. února se uskuteční tradiční Ples královny Elišky. Již 26. ročník opět slibuje zábavu do rána, bohatou tombolu a mnoho dalšího od osmi hodin večer.

Prostory Kulturního domu v Jemnici se opět lehce ponoří do dob minulých. Sama královna Eliška se svojí družinou se opět do Jemnice vrátí, aby se ujmula zahájení. Svoji účast také přislíbil sám král Jan Lucemburský.

O programové zpestření se postará žonglér Milan Ošmera, který nebude vystupovat v Jemnici poprvé. Známý je i po celé Evropě, kde vystupuje v proslulých cirkusových šapitó.

Na pódiu se budou střídat dvě kapely – VasrBand a Secret.

Návštěvníci plesu se také mohou těšit na občerstvení včetně nepřeberného množství drinků na uspokojení chuťových buněk. Chybět nebude ani velmi hodnotná tombola. V tombole bude metrová televize, wellness pobyt pro dva, espressovač, outdoorová kamera, slevový poukaz na nákup auta a stovky dalších cen.

Předprodej vstupenek probíhá v TIC Jemnice.

Díky velkému zájmu se organizátoři rozhodli znovu vyčlenit prostor na fotokoutek, aby si tak každý host kromě hezkého zážitku odnesl i památku v podobě fotografie.

Organizátorem plesu je Nezávislý klub nadšenců Jemnice.

Předprodej vstupenek probíhá v TIC Jemnice.

Aktualizované informace najdete na www.Facebook.com/NknJemnice.

Datum lokální premiéry: 22. únor 2020

Plakáty

Připravovaná představení

OTYLKA 17:00 Ne 7.4.
GUMP - jsme dvojka 17:00 Čt 25.4.