Vánoce s Jižany 2019

Vánoce s Jižany 2019

Premiéra:1. prosinec 2019
Délka:120 minut

JIŽANI ZAHÁJÍ ADVENT S MUZIKÁLOVOU ZPĚVAČKOU SOMMEROVOU

Jižani se vrací do Jemnice s vánočním koncertem, který je zaměřen na všechny věkové kategorie, tak jako Vánoce. Koncert se uskuteční v neděli 1. prosince 2019 od 18. hodin v jemnickém kinosále. Bezmála dvaceti členný soubor si s sebou přiveze muzikálovou a operní zpěvačku Moniku Sommerovou, která ztvárnila hlavní roli v muzikálu Fantom opery a nyní účinkuje v novém muzikálu Čarodějka.

Základem repertoáru kapely, kterou tvoří mladí profesionální muzikanti, je jihočeská a česká dechovka. Kapelníkem a uměleckým vedoucím je Miroslav Dvořák, který je zároveň generálním ředitel největší strojírenské firmy v jižních Čechách.

Svoji úspěšnost a píli potvrdila kapela, která čítá bezmála 20 členů, hned necelé dva roky po svém vzniku, kdy se stala vítězem nejprestižnější soutěže Zlatá křídlovka a odnesla si titul Mistr republiky dechových hudeb. O rok později obdržela stříbrnou medaili na Mistrovství Evropy v německém Ehningenu.

Nenechte si ujít tento netradiční vánoční zážitek v podobě dechového orchestru doprovázeným několika zpěváky a zpěvačkami. Těšit se můžete na skladby jako je např. Hallelujah, Veselé Vánoce, Vánoční zvon, S andělskými kůry a další.

Monika Sommerová je česká operní a muzikálová zpěvačka, původní profesí zemědělská inženýrka. První kontakt se zpíváním měla již ve 4. letech, kdy začala chodit do dětského sboru Bambini di Praga. Další hlasové školení získala v podobě kurzů u italského operního zpěváka Antonia Carangela. Absolvovala také několikrát kurzy u Dagmar Peckové. V roce 2012 absolvovala v Itálii Mistrovské pěvecké kurzy Don Giovanni v Brenu. Spolupracovala s Michalem Davidem na muzikálu Mata Hari. Byla sólistkou v muzikálu Fantom opery, kde měla hlavní roli Christine. Nyní ztvárňuje hlavní roli v novém úspěšném muzikálu Čarodějka.

Předprodej vstupenek probíhá v TIC Jemnice. Vstupenky bude možné zakoupit i na místě v den konání. Pro ty, kteří upřednostňují koupi vstupenek přes internet, tak je možnost vstupenky zakoupit na www.TicketON.cz.

Datum lokální premiéry: 1. prosinec 2019

Fotogalerie

Plakáty

Připravovaná představení