Ples královny Elišky 2019

Ples královny Elišky 2019

Premiéra:16. únor 2019
Délka:360 minut

Nightwish revival zahraje královně Elišce na jejím plese v Jemnici

V sobotu 16. února se uskuteční tradiční Ples královny Elišky. Již 27. ročník opět slibuje zábavu do rána, bohatou tombolu a mnoho dalšího od osmi hodin večer.

Prostory Kulturního domu v Jemnici se opět lehce ponoří do dob minulých. Sama královna Eliška se svojí družinou se opět do Jemnice vrátí, aby se ujala zahájení.

O programové zpestření se postará taneční skupina 4K při DDM Jemnice a Volné společenství rytířů řádu Johanitů z jemnické komendy.

Na pódiu vystoupí a celý večer zpříjemní Hudební produkce Friends, která je na jemnicku nováčkem, avšak má za sebou velmi úspěšné mnohaleté působení na české scéně. Půlnoc zpestří svým koncertem kapela Nightwish revival.

Návštěvníci plesu se také mohou těšit na občerstvení včetně nepřeberného množství drinků a dalšího občerstvení. Chybět nebude ani velmi hodnotná tombola. Mezi hlavními výhrami bude metrová televize, wellness pobyt pro dva, espressovač, slevový poukaz na nákup auta a stovky dalších cen.

Díky velkému zájmu se organizátoři rozhodli znovu vyčlenit prostor na fotokoutek, aby si tak každý host kromě hezkého zážitku odnesl i památku v podobě fotografie.

Předprodej vstupenek probíhá v TIC Jemnice.

Organizátorem plesu je Nezávislý klub nadšenců Jemnice.

Aktualizované informace najdete na www.Facebook.com/NknJemnice.

Datum lokální premiéry: 16. únor 2019

Plakáty

Připravovaná představení

OTYLKA 17:00 Ne 7.4.
GUMP - jsme dvojka 17:00 Čt 25.4.