Školní akademie ZŠ v Jemnici

Školní akademie ZŠ v Jemnici

Premiéra:27. červen 2018
Délka:100 minut

Vážení rodiče, milí přátelé,

srdečně Vás zveme do kinosálu kulturního domu na školní akademii ZŠ v Jemnici, která se uskuteční dne 27. 6. 2018 v 17:00 hod.

Závěr školního roku bývá vždy jednou za dva roky ve znamení školní akademie. Jsme přesvědčeni, že příprava žáků a jejich veřejné vystoupení před plným sálem je pro žáky užitečnou životní zkušeností a plně vyváží čas a úsilí, které učitelé a žáci na jeho přípravu vynaložili. Zároveň věříme, že i pro Vás je tato akce příjemným zpestřením kulturního života města Jemnice.

Vzhledem k tomu, že zájem diváků vždy převyšuje kapacitu sálu, musíme s ohledem na pohodlí a bezpečnost všech účastníků limitovat počet diváků počtem míst k sezení. Proto Vám nabízíme možnost získat místenku a zajistit si ničím nerušené sledování celého představení. Bez ní Vám nebude vstup do sálu umožněn. Každý, kdo přispěje sponzorským darem do fondu SRPZŠ v minimální výši 50 Kč, obdrží od nás místenku jako poděkování. Odevzdávat sponzorské příspěvky a současně si vyzvednout místenky můžete v Informačním centru v Jemnici. Informační centrum je otevřeno od pondělí do pátku od 7 do 19 hodin, v sobotu a v neděli od 9 do 15 hodin. Zbylé místenky si za dobrovolné vstupné budete moci zakoupit v pokladně kinosálu ve středu 27. 6. 2018 od 16:30 hod.

Věříme, že toto opatření pochopíte a svou účastí podpoříte nejen vystupující děti, ale zároveň i přispějete na pořádání dalších akcí školy, které doplňují a zpestřují výuku všem našim žákům.

Výstava a vernisáž

V rámci prezentace činnosti ZŠ v Jemnici jsme pro Vás připravili výstavu výtvarných prací žáků, která bude otevřena ve výstavní síni kulturního domu od pondělí 25. 6. do čtvrtka 28. 6. 2018 vždy od 9 do 16 hodin. V pondělí 25. 6. 2018 v 16 hodin Vás srdečně zveme na vernisáž výstavy. Jsme přesvědčeni, že po jejím zhlédnutí budete překvapeni, jak zajímavé a mnohdy i umělecky hodnotné práce dokážou děti pod vedením svých učitelů vytvořit.

Za případný sponzorský příspěvek děkujeme.

Rok výroby: 2018
Datum lokální premiéry: 27. červen 2018

Připravovaná představení

GUMP - jsme dvojka 17:00 Čt 25.4.